Top 5 Destinații de Vacanță Ieftine pentru 2019

Vacanțele nu trebuie să fie ceva pentru care să faci economii un an întreg, iar în timp ce călătoriile luxoase către destinațiile cele mai populare s-ar putea să fie în vârful listei tale de dorințe, ar trebui să iei în considerare câteva dintre aceste locații mai puțin accesate, dar superbe. Cea mai bună parte din toată această afacere? Deoarece turiștii nu-și găsesc atât de des drum pe acolo, prețurile din aceste locații sunt avantajoase.

Lisabona, Portugalia

Frumoasa capitala europeană este situată la marginea Oceanului Atlantic și este o destinație fermecătoare de vacanță pentru oricine caută o călătorie relaxantă. Peisajele frumoase și atmosfera confortabilă a orașului vor atrage, de asemenea, turiștii săi cu prețuri ieftine pentru cazare, mâncare și la vizitarea atracțiilor. Puteți găsi camere perfecte în pensiuni, la prețuri pornind de la 35EUR / noapte, sau în unele hoteluri mai cochete, cu prețuri pornind de la 60EUR / noapte.
Există, de asemenea, numeroase restaurante în Lisabona, care nu sunt deloc costisitoare, iar clienții care au fost deja acolo garantează prin review-urile din online pentru mâncărurile delicioase și personalul primitor. Câteva exemple de astfel de restaurante ar fi Sanskar Nepal, Estamine Art Food Drink, Jam Club, Sama Sama Crepe și Juice Bar și multe altele .

Tallinn, Estonia

Situată pe coasta de sud a Golfului Finlandei, capitala Estoniei este un oraș istoric care datează din epoca medievală, iar acest lucru este vizibil. Centrul vechi este cel mai reprezentativ pentru istoria sa întinsă, acesta fiind și foarte bine conservat.
Puteți găsi numeroase pensiuni ieftine și case de oaspeți în Tallinn, prețurile începând chiar de la 15EUR / noapte sau chiar 40EUR / noapte pentru hoteluri mai aproape de centrul orașului.

Find cheap hotels in Europe

Barga, Italia

Acest oraș medieval din regiunea centrală a Italiei este perfect pentru o vacanță relaxantă, în timpul căreia puteți admira arhitectura fabuloasă din impresionantă epocă gotică. Printre cele mai bune locuri de vizitat se numără Amfiteatrul Roman, Duomo di San Martino, Biserica Sfântul Mihail și Piazza Napoleone.
Puteți găsi cazare foarte bună în Barga la diverse case la ferme și în hoteluri mici, cu prețuri pornind de la 50 EUR / noapte.

Valparaiso, Chile

Acest minunat oraș de coastă este bine cunoscut pentru cultura sa boemă, case viu colorate și un frumos peisaj marin. Printre străduțele excelente de vizitat se numără strada Plaza Echaurren – Serrano, Muzeul Cielo Abierto, Strada Prat – cartierul financiar vechi cunoscut sub numele de „Wallstreet Porteño” și Biserica La Matriz și împrejurimile.
Puteți găsi pensiuni și case cu prețuri pentru o cameră de la 15EUR/noapte, iar dacă sunteți în căutarea unui confort mai sporit, puteți găsi hoteluri destul de bune, începând cu 40EUR/noapte.

Montreal, Canada

Acest oraș vibrant este centrul cultural și economic al provinciei Quebec și punctul principal de intrare. Este, de asemenea, al doilea oraș ca mărime din Canada, bogat în cultură și istorie și având o reputație ca fiind unul dintre cele mai vii orașe din America de Nord.
Veți găsi hoteluri puțin mai departe de centrul orașului cu prețuri începând de la 24EUR/noapte, iar dacă doriți să fiți mai aproape de centru, prețurile încep de obicei de la 37EUR, ceea ce nu este deloc rău.

Oriunde doriți să mergeți în lume pentru a avea o vacanță minunată, puteți găsi o cazare bună chiar și cu un buget redus, trucul este să știți unde să căutați. Puteți începe pregătirea pentru călătoria dvs. acum căutând cazare și făcând o rezervare la hotelul dorit!