Top 5 activități gratuite pe Coasta Golfului, Florida

Poate uneori te gândești că nu îți poți permite anumite vacanțe, însă ar trebui să-ți amintești că oriunde ai merge, se găsesc o mulțime de activități pe care le poți încerca gratuit, reușind în același timp să te bucuri de țara, orașul sau regiune pe care o vizitezi la maximum. Coasta Golfului din Florida nu este o excepție!

1. Vizitează frumoasele plaje

clearwater beach plaja florida

Plaja Clearwater, Florida

Plajele Clearwater, St. Pete, Siesta Key, Crescent, Madeira, Bonita, Fort Myers sunt toate locuri incredibile în care te poți relaxa și bucura de zilele însorite ale Floridei. Cu o medie de aproximativ 250 de zile cu soare într-un an, Florida este cea mai bună alegere dacă ești fac al zilele lungi de vară, bronzatul pe plaje fine și înotul în apă curată și caldă. Poți de asemenea să cauți scoici și să faci o colecție frumoasă pe care să o păstrezi ca suvenir, să te bucuri de un apus frumos, romantic și să te distrezi cu prietenii și/sau familia la un meci de volei!

2. Vezi aligatorii în habitatul lor natural

Aligator în habitatul natural, în Florida

Aligator în habitatul natural, în Florida

Dacă ești un fan al acestor creaturi impresionante, Florida trebuie să fie în fruntea listei tale de destinații de vacanță. Peste un milion de aligatori trăiesc în tot statul, totuși specia lor este considerată pe cale de dispariție, deci o serie de reguli se aplică în interacționarea cu aceste reptile fascinante. Preferă apa, deci cu siguranță vei descoperi câțiva dacă te afli în preajma unui râu, lac, iaz sau canal. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a pleca în căutare de aligatori: În primul rând, nu intra în apă! Cele mai multe atacuri au loc în apă; nu ar trebui să le invadezi mediul natural atât de mult. Cazurile în care aligatorii au ieșit din apă pentru a ataca un om sunt extrem de rare și poți evita o astfel de „întâlnire” dacă încerci să nu te aproprii prea tare și să nu îi deranjezi. De asemenea, reține că este ilegal să hrănești aligatorii, nimeni nu-și dorește ca aceștia să-și piardă frica de oameni. Per ansamblu, această experiență poate fi foarte fascinantă, mai ales dacă întâlnirile cu aligatori nu sunt ceva ce se întâmplă zilnic în locul din care vii.

3. Vizitează rezervațiile naturale

Pod în rezervația naturală James E. Grey, Florida

Pod în rezervația naturală James E. Grey, Florida

Rezervațiile Pasco Palms, Jay B. Starkey, James E. Grey, Coachman, Mocassin Lake, Pinellas County și Ciega Millenium Park sunt doar câteva dintre multele rezervații naturale de pe Coasta Golfului din Florida. Sunt atât de multe activități pe care le poți încerca aici și toate sunt gratuite! Parcurile sunt perfecte pentru drumeții, plimbări cu bicicleta, fotografiat, observarea păsărilor și a aligatorilor sau doar pentru a te bucura de minunile naturale ale acestor fierbinți și fabuloase ținuturi.

4. Caută evenimente și activități gratuite
Dacă vei căuta puțin să te informezi, cu siguranță vei găsi câteva evenimente minunate, festivaluri sau petreci în apropiere. Există o mulțime de site-uri și blog-uri locale care promovează aceste evenimente și furnizează destule informații despre ele, astfel încât să poți decide când și unde vrei să mergi.
„Clearwater’s Sunsets at Pier 60” este un festival superb care se desfășoare cam pe tot parcursul anului și include difuzarea în fiecare noapte a unei game de muzică variate, vizionare de filme pe plajă și multe alte acte de divertisment.

5. Fă o plimbare cu mașină în zonele mai liniștite

Închirieri auto în Florida, la dispoziția ta pe Tripeconomy!

Coasta Golfului din Florida are mult mai multe de oferit decât orașele populare și aglomerate și bine-cunoscutele plaje. Mai sunt o mulțime de alte obiective și locuri ascunde incredibile, trebuie doar să le descoperi. Încearcă câteva dintre drumurile și traseele fascinante ale Floridei pentru a descoperi peisajele tropicale superbe și arhitectura fascinantă a părții mai vechi a Floridei.

Pune aparatul foto și costumul de baie în bagaje și pregătește-te de o aventură de o viață! Coasta Golfului din Florida are multe de oferit, iar lucrurile pe care le vei întâlni aici sunt lucruri pe care nu le vezi zilnic. Planifică-ți excursia cu ajutorul nostru pe Tripeconomy, unde vei găsi lista completă de hoteluri din Florida și ofertele cele mai avantajoase pentru biletele de avion către destinația ta. Bucură-te de aventură!