Top 3 idei de călătorie pentru Ziua Îndrăgostiților

Cu Ziua Îndrăgostiților apropiindu-se rapid, mulți oameni găsesc destul de greu luarea deciziilor în ceea ce privește cadoul perfect. Trebuie să recunoaștem cu toții că unul dintre cele mai frumoase moduri în care poți petrece această zi minunată este prin a merge într-o excursie într-o locație în care tu și persoana iubită puteți să vă bucurați împreună de momente frumoase și să vă apropiați și mai mult. Nu est nimic mai frumos pentru doi îndrăgostiți decât a fi împreună și a profita din plin de o atmosferă magică într-un loc special. Am pregătit câteva sugestii pentru o călătorie cu partenerul prin care să sărbătoriți dragostea, indiferent dacă alegeți să faceți asta de Sf. Valentin sau în orice alt moment.

1. Excursiile cu mașina

Plajă pe Coasta Californiei

Mersul într-o excursie cu mașina cu partenerul poate fi o idee foarte bună. Veți fi doar voi doi, bucurându-vă de întreaga vacanță, de la bun început până la sfârșit. Planificați ruta înainte de a pleca, pregătiți-vă bagajele, alimentați mașina și porniți!

Una dintre cele mai bune destinații pentru o astfel de excursie este Coasta Californiei, SUA. Veți întâlni acolo peisaje frumoase de care să vă bucurați, puteți închiria o căsuță pe plajă pentru a petrece o noapte sau mai multe, so puteți opta pentru unul din minunatele hoteluri, în funcție de preferințe. Puteți încerca să faceți surfing, scufundări, expediții pe munte, mersul cu cortul, diverse festivaluri și altele.Opriți oricând, oriunde și faceți orice doriți; asta este frumusețea excursiilor cu mașina personală.

2. Optați pentru un festin pe cinste!

Fel de mâncare specific indian

Puteți căuta o destinație care este renumită pentru delicioasă mâncare „de stradă” sau pentru resturantele luxoase. A merge la o cină romantică, specială cu persoana iubită va fi mereu o experiență minunată, iar colindatul unui oraș frumos, încercând diferitele tipuri de mâncăruri delicioase vă pot transforma zilel în unele foarte interesante și plăcute și poate fi contitui o activitate foarte distractivă pentru un cuplu mai energic, care nu este atât de ușor impresionat de toate lucrurile romantice.

Un loc minunat pe care îl puteți vizita pentru minunățiile culinare este India. Alte activități pe care le puteți încerca aici sunt: vizitatul locațiilor turistice, precum Taj Mahal, Templul de Aur și alte temple, frumoasa insulă Andamans, minunatele plaje și altele.

Click aici pentru a afla mai multe despre câteva destinații culinare minunate, inclusiv India!

3. Romantism până la capăt

Cină romantică, alături de un vin bun

Dacă aveți o viziune mai clasă asupra modului în care ar trebui petrecută această zi de sărbătoare și vreți să o transformați în una dintre cele mai romantice experiențe dintotdeauna, ar trebui să căutați un loc care oferă peisajele cele mai frumoase, care are cele mai extravagante și elegante restaurante, o cameră de hotel cu un pat cu baldachin și, cel mai important, căutați un loc care este bine cunoscut pentru vinurile pe care le găsești acolo. Nu sunt multe lucruri pe această lume mai romantice decât o cină delicioasă cu partenerul, într-un cadru elegant și intim, însoțită de un vin bun.

Pentru acest tip de vacanță, una dintre cele mai bune destinații este orașul Adelaide, capitala mâncării și a vinului din Australia de Sud. Sunt multe alte lucruri pe care le poți încearca în Australia de Sud: înotatul cu leii de mare, scufundatul cu cușca printre rechini, vizitatul pieței centrale din Adelaide, interacțiunea cu animalele sălbatice din Insula Kangaroo și multe altele.

Indiferent de tipul de vacanță pe care îl alegi pentru această ocazie sau pentru a sărbători dragostea în orice alt moment, amintește-ți că cel mai important lucru este ca atât tu cât și persoana iubită să vă simțiți bine și să fiți de acord cu tot ce plănuiți. Dacă dorești ca această excursie să fie o surpriză, fii sigur înainte că ceea ce alegi va fi și pe placul partenerului. Bucurați-vă de voi și celebrați iubirea!

Caută zborurile disponibile către destinația ta și vezi ofertele la hoteluri pe TripEconomy! Dacă lista de mai sus nu te-a convins, mai sunt multe alte idei de călătorii înapoi pe www.1001destinații.com